Jeugdshow 2019 start met 450 dieren

Meer dan 80 jeugdige fokkers doen zaterdag 21 september mee aan de 44e editie van de Landelijke Jeugdshow Laren. Om alle dieren te voorzien van een beoordeling is in de diergroep konijnen zelfs een extra keurmeester aangetrokken. Zo is er voor elk dier en elke jonge inzender voldoende tijd en ruimte om alle uitleg te ontvangen en vragen te stellen. De 14 keurmeesters staan er klaar voor. Spannend ook, want wie worden de nieuwe Nederlandse kampioenen? En welke club mag de felbegeerde verenigingsbeker mee naar huis nemen. De jeugdleden van Pels en Pluim Laren zullen deze prijs en titel uit 2018 zeker sportief verdedigen. Wij wensen alle deelnemers veel succes en een hele fijne dag op de Wild West Ranch – St.Steffenmanege Laren. De tentoonstellingshal is aangekleed in western sfeer, saloons, meters hoge cactussen enz.

Toegang gratis van 09.30 uur tot 16.00 uur. U bent welkom