Waar is de Jeugdshow Laren

De plaats waar de Jeugdshow Laren gehouden wordt is vanuit heel Nederland goed te bereiken. De Jeugdshow Laren wordt gehouden in de St. Steffenmanege in het Gelderse Laren. Het adres van de St. Steffenmanege is: Zomerpad 2A, 7245 VT Laren.

Let op! Er geldt een vervoersverbod rond Heeten. Lees verder voor meer info!

De beschrijving hieronder geeft een idee hoe je bij de Jeugdshow Laren kunt komen.We weten niet precies waar je woont, maar we weten wel dat bijna iedereen op een of andere manier de A1, de snelweg tussen Amsterdam en het oosten van Nederland, kan vinden.

Vanuit het westen van Nederland

Waneer je vanuit het westen komt, krijg je na Deventer vanzelf de aflsag Lochem, nummer 26. Deze vind je ook op het kaartje hieronder. Volg voor het laatste stuk van de route de beschrijving onder het kaartje.

Vanuit het oosten van Nederland

Wanneer je uit het oosten komt, dan krijg je na knooppunt Buren vanzelf de Afslag Lochem, nummer 26. Deze staat ook op het kaartje hieronder aangegeven. Volg voor het laatste stuk van de route de beschrijving onder het kaartje.

De route die je moet volgen vanaf de A1
Route vanaf snelweg A1

Nadat je de snelweg hebt verlaten, moet je de N332 oprijden in de richting van Lochem. Na verloop van tijd krijg je de afslag Laren, hier ga je NIET naar Laren, maar juist de tegenovergestelde kant op (richting Markelo). Neem dan de eerste weg rechts, dit is de Marsmansteeg en aan het einde van deze weg ga je links af. Na ongeveer 100 meter vind je de St. Steffenmanege aan je rechterhand. Hier is de Jeugdshow.

Het laatste stukje van de route
Het laatste stukje van de route

Zoals gezegd, weten niet waar iedereen woont, daarom is het verstandig als je zelf de route opzoekt, of een routeplanner gebruikt.
Je moet naar het Zomerpad 2A, postcode 7245 VT in Laren, Gelderland. Om op een van de punten die hierboven genoemd worden te komen, kun je ook gebruik maken van een routeplanner op het internet. Een paar goede routeplanners zijn:

ANWB (www.anwb.nl)
Routenet (www.routenet.nl)

Vanzelfsprekend kun je ook met het openbaar vervoer naar de Jeugdshow Laren komen. Een routeplanner hiervoor is:
9292OV (www.9292ov.nl)

Let op: Deze sites worden niet door ons gemaakt, en wij kunnen daarom ook geen enkele garantie geven over de juistheid van de gegeven reisadviezen.