Inschrijven Jeugdshow 2019 nog mogelijk

Het is NIET meer mogelijk om in te schrijven voor de 44e Landelijke Jeugdshow Laren op 21 september 2019. Digitaal= wel zo makkelijk!

Vriendenklasse heeft weer animo dus ook dat is mogelijk!

Ook jeugdige vrienden, vriendinnen, broertjes, zusje tot 17 jaar mogen met hun dieren mee doen aan de Jeugdshow Laren. Hiervoor hebben we een aparte klasse opgezet waarin leuke prijzen te winnen zijn. Zo kunnen ook zij naar de Jeugdshow en kunnen ze zelfs meedoen met hun lievelingskonijn, cavia, duif, kip enz. We vragen in deze klasse alle diersoorten zoals die ook gevraagd worden op onze show. Zie blz. 3 Deze klasse valt niet onder het reglement Facilitair Bureau KLN/NBS. Wel moeten hoenders gering en geënt zijn en moet er een entbewijs van overlegd worden. Konijnen dienen geënt tegen tegen RHD2, ook hier is een entbewijs vereist. Er wordt NIET beoordeeld op raskenmerken maar op algehele verzorging, reinheid e.d. Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 per dier. Maximaal 4 dieren per persoon. Opgeven kan per mail: secretariaat@jeugdshow.nl