21 september 2019 is er weer een Landelijke Jeugdbondsshow Laren

Je bent van harte welkom op zaterdag 21 september 2019 voor de 44e ‘Landelijke Jeugdshow Laren Gld’, georganiseerd door ‘Pels en Pluim Laren Gld’. Dit festijn wil je als jeugdlid zeker niet missen dus zorg dat je erbij bent! Wie weet wordt jij Nederlands kampioen.

Verenigingsbestuurders, iets organiseren voor uw jeugdleden? Ga samen naar deze unieke Jeugdshow met voor elk wat wils. De Landelijke Jeugdshow Laren is MEER dan een keuring die je live kunt bijwonen. Er is volop activiteit op deze show die met recht SHOW genoemd mag worden. De tentoonstellingshal wordt altijd aangekleed in de stijl van het geldende thema.

Nieuwsgierig naar het thema van 2019? Nog even geduld tot het ei is uitgekomen. Blijf ons volgen op Facebook en deze site.