Op zoek naar jouw talent

Zaterdag 17 september gaan we op zoek naar het talent van jullie prachtige dieren en naar het talent van jullie zelf!

We nodigen jullie van harte uit dieren in te zenden op de meest talentvolle
kleindierenshow voor de jeugd. Wees er dus als de kippen bij en stuur je mooiste dieren in voor de keuring die je live mee kunt maken. Tijdens deze live show kun je alles vragen aan de keurmeesters.

Zij geven je uitleg over de beoordeling van je dieren. En wie weet ben jij straks de nieuwe Nederlandse kampioen. Neem ook vooral je vrienden en vriendinnen mee. Ook zij kunnen met hun troetel konijn, cavia, duif of kip mee doen in de speciale ‘vriendenklasse’.

Zelf creatief of sportief talent

Naast jullie dieren bezitten jullie zelf ook talenten. Ook die zouden we graag zien tijdens deze 41e landelijke Jeugdbondshow Laren. Na de keuring is er ´s middags altijd een nevenprogramma met voor elk wat wils. Wil jij je zang-, dans- of muziektalent laten horen? Of heb je nog een andere leuke hobby die je wilt laten zien, meld je dan aan via het inschrijfformulier of via www.jeugdshow.nl. Je zit direct in de grote finale, hoe gaaf is dat!
Toon je talent en wij hebben een leuke verrassing voor jou!

Verenigingstalent

Ook voor verenigingen die samen met hun jeugdleden naar de Jeugdbondsshow Laren komen hebben we de mogelijkheid om mee te doen aan de strijd om de
verenigingsbeker. Welke club wordt er in 2016 kampioen? Meedoen betekent direct in de finale zitten dus verenigingen gun uw jeugdleden deze unieke
Jeugdshow en kom direct in de finale zonder voorrondes. Toon jullie talent.
We zien jullie samen met jullie dieren en alle talent graag op zaterdag 17 september op de 41e landelijke Jeugdshow Laren. Een show die je niet mag missen.

Graag tot 17 september 2016.
De hartelijke groeten, jeugdcommissie ‘Pels en Pluim Laren Gld’
Jan van Ark, Gerrit Jan Beusekamp, Remco Blumink, Danny Poortinga,
Derk Woestenenk en Marjan Holmer-Vriezekolk