Wie jarig is trakteert

Logo Jeugdshow Laren 2015

Hallo jongens en meisjes,

Zaterdag 19 september bestaat de landelijke Jeugdshow Laren 40 jaar en daarom geeft de Jeugdshow een feestje. Kom jij ook? Je bent van harte uitgenodigd. En, wie jarig is trakteert. Voor elke inzender hebben we een cadeau klaar staan. Schrijf dus snel een mooi aantal dieren in voor deze Jeugdbondsshow van K.L.N. en N.B.S. en neem al je fokkersvrienden mee!

Zoals jullie weten kun je op de landelijke Jeugdshow Laren de keuring van je dieren altijd live meemaken. Alles wat je wilt weten kun je vragen aan de keurmeesters, zij geven uitleg over de beoordeling van je dieren. Wie weet ben jij straks in jouw diergroep de nieuwe Nederlandse kampioen! Hoe gaaf zou dat zijn.

Rondom de show is weer een uitgebreid feestelijk randprogramma voor jullie. Ook jullie hartvrienden kunnen meedoen in geheel eigen en nieuwe klasse. Kijk maar snel verder en maak ook hen enthousiast om mee te doen.

Kom samen met ons mee feesten op de 40e landelijke Jeugdshow Laren. Een feest dat je niet mag missen. Wij zetten de feestmutsen op hangen de slingers voor jullie allen op.

Tot zaterdag 19 september.