Opbouw Jeugdshow 2014 begonnen

Vandaag, donderdag 18 september 2014, is onder tropische temperaturen de opbouw van de 39e landelijke Jeugdbondsshow begonnen. Om 06.30 uur is gestart met het egaliseren van de manege bak. Honderden kooien, stoelen, tafels, banken e.d. worden aangevoerd. Ook is al een eerste aanzet gegeven om de hal om te toveren in het kader van het thema.  We verklappen nog niets maar het is erg mooi. ’s Middags zal het podium gestalte gaan krijgen. Een flinke ploeg vrijwilligers van Pels en Pluim Laren zal vanavond zorgen dat alle kooien voor de 550 dieren keurig worden opgebouwd.  Vrijdag gaat het verzorgen van de totale aankleding verder zodat de hal zaterdag er picobello uit ziet en de deelnemers een hartelijke welkom krijgen.

De Jeugdcommissie is er trots op wederom deze Jeugdbondsshow KLN en NBS te mogen organiseren.  Jullie komen toch ook kijken? Graag tot zaterdag 20 september 2014 en je kunt ook de zeldzame Siciliaanse Bekerkamhoenders zien.  Doen he!