Goede animo voor Jeugdbondsshow Laren

Nadat de inschrijftermijn is gesloten heeft de jeugdcommissie met plezier de balans opgemaakt. Het antal ingezonden dieren en deelnemers is stabiel en dus positief!

Meer dan  550 pracht dieren zullen op zaterdag 20 september de strijd aan gaan om de nationale titels. Uit alle windhoeken van Nederland komen de inzenders naar Laren en zelfs vanuit Belgie. Alle inzenders krijgen een week voor de show hun labels en een informatie brief met daarin een rood hart voor de hartenwens boom. De jeugdcommissie is al avonden druk in de weer om straks de hal om te kunnen toveren in de sfeer van het thema  Ik hou van dieren.  We zien jullie graag met een rood kleding acccent op de show. Rode hoed, t shirt, bril alles mag, niets moet.

Graag tot 20 september in het Gelderse Laren.