Thema Jeugdshow Laren 2014 bekend

Ik hou van dieren

Thema Jeugdshow Laren 2014: Ik hou van Dieren

Zaterdag 20 september 2014 is 39 e Jeugdshow Laren. En de Jeugdshow Laren is niet zo maar een Jeugdshow maar het is de Jeugdbondsshow van K.L.N en N.B.S.!

Hier zijn de nationale titels te winnen dus hier moet je bij zijn als jeugdig fokker. Vandaar dat ook alle jeugdleden in geheel Nederland weer persoonlijk een uitnodiging ontvangen on naar Laren te komen. Dit mag je niet missen dus zorg dat ook jij erbij bent.

Thema 2014

Al jaren werkt de Jeugdshow Laren met een thema. Dit keer: ‘Ik Hartje 1 dieren’ en natuurlijk houden we allemaal van dieren. Zelfs je vrienden kunnen nu mee doen in een speciale ‘Kennismalingsklasse voor vrienden’. Hoe gaaf om samen mee te doen! Nodig snel je vrienden uit.

Mooie hoenders en dwerghoenders, konijnen, cavia’s, sierduiven, parmantige serama’s, fraai gekleurde sier- en watervogels en kleine knagers. Allemaal zijn ze van harte welkom op de Landelijke Jeugdbondsshow in het Gelderse Laren, zowel jonge als oude dieren.

Hartstikke mooie dag voor uw club

Bent u als verenigingsbestuurder op zoek naar en activiteit voor uw jeugdlid en jeugdleden? Kom dan samen naar de Jeugdshow. En beleef deze unieke dag in de kleindierenhobby samen met uw jeugd. En heeft u minimaal 3 inzenders en minimaal 5 dieren dan kunt u mee doen in de strijd om de bekende verenigingsbeker! Welke jeugdleden van welke vereniging hebben de best scorende dieren weten voor te brengen? Het is elk jaar een geweldige competitie. In 2013 gingen 3 jeugdleden van De Eendracht Rijssen met de eer terug naar huis.

Natuurlijk is er een goed gevulde prijzenpot en een aantrekkelijk middagprogramma. Dit middag programma vindt plaats nadat alle dieren zijn beoordeeld en de eindkeuring heeft plaats gevonden. De show is ook dan, evenals in de ochtend gratis voor het publiek toegankelijk. Tegen 16.00 uur, wanneer alle prijzen zijn uitgezocht en de complete catalogus gedrukt is zal de prijsuitreiking op het podium plaats vinden.

Dit is het echte hoogtepunt van het jaar, het huldigen van de nieuwe nationale kampioenen. En wie wil daar u niet op het podium staan­? Jij toch ook!

Kom in actie en vul het inschrijfformulier in of schrijf digitaal je dieren in.

We rekenen op jullie komst, jullie zijn  van   Hartje 1      harte welkom.