Thema 2013 “IT’S SHOWTIME

Jullie kunnen de dagen tot de 38e Landelijke Jeugdshow Laren al gaan aftellen.

Het spektakel, speciaal voor jullie kleindierenliefhebbers, waar velen van jullie naar uitkijken komt naderbij. Zaterdag 21 september is het zo ver.Spannend want wat hebben ze nu weer bedacht en vooral wat is het thema rond de show ?

Er klinkt tromgeroffel, de spanning stijgt. En het thema voor 2013 luid:

It’s showtime !

[shashin type=”photo” id=”1990″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

De Jeugdshow Laren is dit jaar omgeven door veel show, spektakel, glitter, glamour, veren en alles wat daarbij hoort.  Kom naar Laren en doe mee. Vergeet vooral niet op tijd je inschrijving te regelen.

Meer dan 15 keurmeesters zijn aanwezig om al jullie dieren te beoordelen en jullie van adviezen te voorzien of tips te geven. Dus vraag de keurmeesters hun het glitterhemd van het lijf want je kunt de keuring live bijwonen.

Zoals jullie van ons gewend zijn is er die dag ook een aantrekkelijk nevenprogramma, het is immers ‘showtime’ en niet alleen voor jullie dieren. Tal van optredens, activiteiten en informatie kun je die dag verwachten. Zo is er o.a. een demonstratie Konijn-Hop.

Laten we er samen een super show time dag van maken. Jij bent toch ook van de partij? Je bent van harte welkom.

Wij hebben er zin in en zijn al helemaal in showtime stemming zoals jullie  zien.  Groeten, Jeugdcommissie ‘Pels en Pluim Laren Gld’.

Henk Marsman, Gerrit Jan Beusekamp, Remco Blumink, Rudy Brummelman, Gerold de Maag, Bert Mensink, Derk Woestenenk, Alette Woestenenk en Marjan Holmer-Vriezekolk.