Inschrijving Jeugdshow breekt alle records!

Maar liefst  806 dieren zullen op zaterdag  17 september  2011 present zijn op de 36e Jeugdshow Laren. En dat is een absoluut record. Tot nu toe was het jaar 1997 met  712 dieren de topper. Maar de 159 inzenders  zorgen voor weer een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van de Jeugdshow.

Het organiserend Jeugdcomité  is erg blij met zoveel deelname. Het is natuurlijk ook een perfect dagje uit voor de jeugdleden. Een groot aantal clubs komt gezamenlijk met alle jeugdleden en hun dieren naar Laren. Er wordt zelfs een touringcar verwacht uit Zuid Holland.

De jeugdcommissie is druk in de weer om de hele show weer goed te doen verlopen. Alle inschrijvingen zijn inmiddels verwerkt. Ongeveer 1 week voor de show ontvangen de inzenders de labels en de informatie brief.

Uiteraard ook weer veel  aandacht voor de aankleding in de stijl van het thema  “Met de Jeugdshow de wereld rond” en het nevenprogramma.

Ook nieuwsgierig  geworden? We zien je graag op 17 september 2011. Toegang gratis.