Jeugdshow Laren: Animal Party!

De Landelijke Jeugdshow Laren viert feest op zaterdag 18 september 2010 !
Het thema van de 35e Jeugdshow Laren is dit jaar vanwege het lustrum “Animal Party” of te wel Dierenfeest. Kom jij ook met je dieren?  Alle jeugdige fokkers uit heel Nederland zijn van harte welkom op dit dierenfeest in de Larense St.Steffenmanege. Vanaf half juli is het vraagprogramma te vinden op deze website.

We hebben maar liefst 16 deskundige keurmeesters uitgenodigd en een hartstikke tof nevenprogramma voor jullie in petto. En er zijn mooie prijzen te winnen. Aan het einde van de dag, rond de klok van half 5 weten we wie de nieuwe Nederlandse kampioenen 2010 zijn.

Zoals jullie van ons gewend zijn is de tentoonstellingsruimte aangekleed in de sfeer van het thema.  Veel dieren op dit grandioze feest dus.

We rekenen op je deelname !

En kom je samen met de andere jeugdleden van je club dan kun je mee doen aan de strijd om een extra prijs, nl de vereningsbeker.  Reden genoeg om je inschrijfformulier in te zenden.

Groeten de Jeugdcommissie ,   wij hebben er al helemaal zit in. Jij ook ?